Home » Erhverv » 5 måder at styre dit forbrug med College studerende kreditkort

5 måder at styre dit forbrug med College studerende kreditkort

Ah, college dage! De fleste af os bringer de tilbage memories af første elsker, lange arbejdstider læser til eksamener, og endeløse partier med de bedste venner for livet. Men alt dette sjove kan komme til en pris — som kreditkort regninger af de fleste universitetsstuderende bevidne for. Det er en skam, at børn kan opgradere college med tusindvis af dollars i gæld, i stedet for bare en lovende fremtid.
Nogle vil måske hævde, at kollegium børn bare ikke har kreditkort på alle. De ikke kan håndtere det, siger disse mennesker. Men det er ikke en fair mulighed enten, fordi kreditkort give personlige og finansielle frihed, som kollegium børn fortjener. Svaret er et sted i midten. Kollegium børn skal have adgang til kreditkort, men de skal også lære at styre deres forbrug for at undgå ødelæggende gæld.
1. planlægge en Budget
En af de bedste måder at styre forbrug er den gammeldags budget. Det lyder måske som en anakronisme i en verden af keg parter og Spis pizza fests, men et budget kan gå en lang vej at forebygge dårlig kredit. Først skal finde ud af alle dine ugentlige eller månedlige, udgifter, såsom mad, bøger, bus billetpris, osv. Et kreditkort erklæring er en fantastisk måde at beregne dette budget.
2. Følg dit Budget omhyggeligt
Derefter planlægger at bruge dit kreditkort til netop disse udgifter – og betaler for disse udgifter. Du ser, det eneste problem med kreditkort er hvis du ikke betaler dem fra måned til måned. Hvis du planlægge dit budget, og kun bruge det beløb, du har planlagt hver uge og måned, vil du kunne afbetale dit kreditkort på hvert kontoudtog. Det, mine venner, betyder, at ingen gæld vil opbygge.
3. Overvej, kun ved hjælp af dit kreditkort ved større køb
En anden opfattelse af kreditkort lyder: de bør ikke bruges til daglige indkøb, men i stedet bruges til store køber. I denne visning, ville dit månedlige budget udgifter kun komme ud af din cash fond. Dit kreditkort, derefter, ville blive brugt for langsigtet køb, såsom møbler, bøger og andre ting, der kan tage længere tid at betale.
4. ikke Splurge
Gå med denne visning er den fjerde måde at hjælpe med at kontrollere dit forbrug i college. Og det er — ikke bruger dit kreditkort for lille splurges, som at købe en runde af øl for venner, sodavand på campus butik eller cd’er over internettet. Du bedre stillet overlade dit kreditkort i et sikkert sted, kontrollere din tegnebog for kontanter, og hvis det ikke er der, så købe ikke!
5. lade dine forældre må ikke hjælpe dig
Sidst men ikke mindst, kan du kontrollere dit forbrug med college studerende kreditkort ved ikke at lade dine forældre til at betale din balance hver måned! Ja, tro det eller ej, at tage en lille smule af personligt ansvar for dig selv — selv hvis du er i college — kan gå en lang vej at hjælpe dig holde ud på uansvarlig køb.


4 kommentarer

  1. I am glad for writing to make you know what a notable encounter my wife’s girl had studying your web site. She mastered several pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping nature to let other individuals with ease know precisely some problematic subject matter. You truly exceeded people’s expectations. Thank you for producing these practical, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Kate.

  2. I am also writing to make you know what a incredible encounter my friend’s girl gained reading through your web page. She learned plenty of pieces, which include what it’s like to possess an amazing helping mood to let other folks smoothly know just exactly several multifaceted subject matter. You truly exceeded our own expectations. Thank you for offering these necessary, safe, explanatory and even fun tips about this topic to Julie.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.